ZZPers

Ben je als ZZP’er werkzaam in technische branche? Dan leren wij ook jou graag kennen. Wij van Blizo hebben namelijk ruime ervaring met het koppelen van zelfstandige vakmannen aan de mooiste opdrachten.

Wij hebben nauw contact met bedrijven van verschillend grote en uit verschillende industrieën, die altijd opzoek zijn naar vakmannen met een specifieke deskundigheid. Mede dankzij dit uitgebreide netwerk in deze industrie kunnen wij jou helpen aan jouw volgende opdracht.

Waarom kiezen voor een samenwerking met Blizo?

De samenwerking met Blizo brengt een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee. De belangrijkste hiervan is toch wel de doorlopende inzet vanuit ons bedrijf. Zit jouw klus er namelijk op, dan proberen wij jou zo snel mogelijk weer bij de volgende opdrachtgever te plaatsen. Dit brengt veel zekerheid met zich mee, en bespaart jou als zelfstandige veel tijd. Hiernaast krijg je via Blizo ook binnen 14 dagen betaald, en werken wij verder met zeer flexibele en ongecompliceerde contracten.

Heb je een leuke vacature op onze website gezien? Solliciteer dan direct. Zit er op dit moment geen opdracht voor je bij? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Ons aanbod verandert iedere dag, en wij gaan graag aan de slag om voor jou een leuke opdracht te vinden.

Onze Partners