Werknemers

Ben je opzoek naar een fantastische nieuwe uitdaging in de installatie- of electrotechniek? Bij Blizo ben je hiervoor aan het juiste adres want wij verbinden jou met interessante opdrachtgevers, en zorgen hiermee dat jouw kennis en vaardigheden tot zijn recht komen.

Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in de electro- en installatietechniek, beperken wij ons zeker niet hiertoe. Ook in de overige branches binnen de techniek en bouw hebben wij vacatures online. Bekijk dus nu snel hier ons complete vacatureoverzicht.

Wat Blizo bijzonder maakt als organisatie is dat wij verder kijken dan alleen jouw CV. Wij weten dat dit de enige manier is om iemand echt te leren kennen, en op deze manier het best te kunnen inzetten.

Als technisch uitzendbureau zijn wij altijd op zoek naar ervaren vakmannen- en vrouwen. Wij ontvangen elke dag nieuwe aanvragen voor verschillende functies bij verschillende opdrachtgevers. Kortom: wij weten altijd wel een match te maken, dus neem snel contact met ons op.

Bij Blizo zijn wij altijd op zoek naar de beste vakmannen, dit betekend dus ook dat ZZp’er bij ons van harte welkom zijn. Voor meer informatie voor ZZP’ers  klik hier.

Wij zijn met name gespecialiseerd in de volgende functies:

  • Elektrotromonteurs
  • Installatiemonteurs
  • Loodgieters
  • Dakdekker

Ook zijn er binnen Blizo verschillende opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Deze opleidingen kunnen in de vorm van een interne opleiding zijn, of een opleiding bij een erkende MBO instituut.

Onze Partners