Werkgevers

Bij Blizo zijn we gespecialiseerd in het uitzenden van het beste technische en-installatie personeel. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij altijd in staat geschikte kandidaat voor uw project te vinden. Wij bieden hiermee tijdelijk, of soms structureel meer flexibiliteit in uw personeelsbestand.

Binnen ons bedrijf ligt de focus op het creëren en onderhouden van een langdurige relatie met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Vele bedrijven, van verschillende grootte en industrieën gingen u al voor, en zijn inmiddels bekend met de flexibele en professionele werkwijze waarop wij onze vakmannen plaatsen.

Wij zijn actief door heel Nederland, maar focussen ons met name op de regio’s Rotterdam, Den-Haag en Utrecht.

Bent u opzoek naar technisch personeel? Dit kan zijn voor een tijdelijk of voor een project van een meer structurele aard. Meld u dan aan via onderstaande knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de functie en de eventuele details te bespreken.

Wij focussen ons met name op de volgen functies:

  • Electromonteurs
  • Installatiemonteur
  • Loodgieters

Omdat wij altijd op zoek zijn naar goed technisch personeel, hebben wij ook eventueel ZZP’ers beschikbaar om te matchen met uw opdrachten.

Onze Partners