Over Ons

Wij zijn Blizo, de nummer één uitzendorganisatie op het gebied van elektro- en installatietechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van technisch personeel en ZZP’ers en focussen ons onder anderen op het plaatsen van loodgieters, elektromonteurs, CV monteurs en meer.

Bij Blizo zijn we altijd opzoek naar het creëren van een optimale win-win situatie tussen werknemer en werkgever. Hiervoor zijn we altijd opzoek naar de beste technische vakmensen die kunnen worden ingezet voor de mooiste projecten binnen Nederland. Bekijk alle Opdrachtgevers van Blizo hier, en kom erachter voor welke projecten wij onze mensen al hebben mogen inzetten.

Wat maakt Blizo zo bijzonder?

Binnen onze organisatie staan wij bekend om onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Omdat wij een kleine organisatie zijn, maken wij gebruik van korte lijntjes, en werken onze uitzendkrachten en opdrachtgevers altijd met een vast contactpersoon. Dit betekent geen lange procedures en rompslomp, maar een transparante en to-the-point samenwerking.

Wij zijn actief met het matchen van goede technische vakmensen door heel Nederland, maar zijn met name werkzaam in de regio’s Rotterdam, Den-Haag en Utrecht.

Ben jij klaar voor een uitdaging? Wij zoeken voor jou een baan die aansluit bij jouw wensen. Bekijk ons actuele vacature overzicht of vul het opensollicitatie formulier in.